COVID-19: Forsikringsdækning for tab?

COVID-19 ‒ eller coronavirus ‒ har for alvor ramt Danmark og resten af verden med alvorlige følger for erhvervslivet. Arrangementer aflyses, der indføres restriktioner for transport, medarbejdere og samarbejdspartnere isoleres, og de økonomiske konsekvenser for de berørte virksomheder kan være alvorlige. Det er derfor væsentligt at være opmærksom på, om et eventuelt tab er dækket under virksomhedens forsikringer. Vi vil i denne nyhed fokusere på den dækning, som virksomheder kan have under deres forsikringer for tab, der er forårsaget af corona / COVID-19.
— Read on www.kromannreumert.com/Nyheder/2020/03/COVID-19-Forsikringsdaekning-for-tab

Regeringen kan have misbrugt begrebet pandemi eller hvad med WHO og korrupte Tedros som er styret af Kina.

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s