Styr en satanistisk kult världen? – Bakom kulisserna

2020-08-03 by Henry Makow PhD. https://humansarefree.com/2020/08/does-a-satanic-cult-control-the-world.html Visste du att det var en “terrorist” som startade det första världskriget genom att döda arvingen till den österrikiska tronen? Terroristen var en frimurare. De flesta krig är konstruerade av Illuminati för att försvaga civilisationen och skapa en global polisstat, den “nya världsordningen.” Vi måste se aktuella händelser på ett…
— Read on bakomkulisserna.biz/2020/08/03/styr-en-satanistisk-kult-varlden/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s