Når alt er lige gyldigt, bliver alt ligegyldigt

Socialdemokraterne bedyrer, at der ikke er en modsætning mellem teater og håndbold. Heri har de ret. Men der er heller ikke nogen sammenhæng. Derfor svigter partiet faktisk begge dele. Vi kunne begynde med at give idræt og kunst hvert sit ministerium.
— Read on www.berlingske.dk/kronikker/naar-alt-er-lige-gyldigt-bliver-alt-ligegyldigt

Håndbold eller Kgl. Ballet er et spørgsmål om alder og opdragelse. Der er nydelse ved begge kunstarter ligesom sport til lægmand er god samfundsinvestering.

Island har afvænnet deres ungdomsdrikkeri ved at satse på idræt og forældresamarbejde. Danske miljøer incl familier, skoler og sportsklubber burde udvikle samme kultur, ved at fremme udfoldelse af idræt bredt ved siden af elitesport.

Radikale vil have et Sportsministerium.

Ja det giver mening for en gangs skyld, at give dem ret betinget af denne tankegang : Alkohol og Sport hører ikke sammen.

At få flere unge til at dyrke flere sportsgrene fordrer at der bygges svømmehaller, ridebaner og diverse andre sportshaller og uddannes professionelle læremestre.

Det hele skal blot ikke være fodbold eller håndbold. Der er adskillige andre dicipliner, som fx fægtning og skydetræning, vandsport mm.

Et ministerium for SPORT kunne egentlig godt afskaffe Kulturministeriet, da socialdemokratiet og radikale har brugt det til fremme af koranskoler og moskeer, som ikke just ses at være befordrende for dansk europæisk kultur.

Røde forestillinger eller røde film og teaterstykker i flugt med Museer med dårlig ledelse gør ikke kunsten en tjeneste. Hvad der ikke kan leve må dø også indenfor hvad nogle kalder den nødvendige kunst. Tilsvarende med mediestøtten til de røde lejesvende.

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s