MIDDELHAVET med Kirsten Sletbjerg 2020

———- Forwarded message ———
Fra: kirsten sletbjerg <kirstensletbjerg@gmail.com>
Date: ons. d. 2. sep. 2020 13.21
Subject: SANDHEDEN, POLITIKERNE og DE RØDE Medier ikke vil have til befolkningens kendskab.
To: redaktionen@24nyt.dk <redaktionen@24nyt.dk>

Den 2. september 2020

ATT.: KLUMME/DEBAT-REDAKTIONEN

Kan nedenstående blive optaget som Klumme i 24nyt ?

Vedhæftede status har jeg den 1. september 2020 fået 30 dages Facebook-karantæne på.

Sandheden må ikke høres.

Vi skal bagrendes i hemmelighed af politikerne.

På forhånd TAK
Kirsten Sletbjerg

Debatindlæg/Klumme:

Sandheden møver sig hver eneste dag ind på os !

Læs venligst vedhæftede link, som er den rene sandhed og beviser, at de såkaldte bådflygtninge, som vi er blevet bildt ind fra politisk hold, betalte op til 50.000,00 kroner til bagmændene for at komme over Middelhavet.
Hvilket naturligvis er usandt, eftersom disse fattige mennesker ikke i hele deres livstid kan spare så mange penge op under nogen omstændigheder!

VENSTREORIENTEREDE SMUGLER MIGRANTER TIL EU

Derimod har en af topmedlemmerne i den INTERNATIONALE  BILDERBERG-GRUPPEN, nemlig: Mangemilliardær Georg Soros betalt sine NGO-organisationer for, at sejle dem over Middelhavet.
Hvilket Læger uden Grænser og Røde Kors også har været behjælpelig med!

Der forekommer ingen såkaldte “asylanter og flygtninge”!

Det er aftalt og betalt muslimsk folkevandring til de europæiske lande der foregår.

Aftalt efter 2. verdenskrig, da politiker, filosof og greve Richard von Coudenhove-Kalergi, som tidligere udgav  manifestet Pan-Europa, der var med til at forme Paneuropabevægelsen. Bogen indeholdt en indbydelse til at blive medlem, og en række indflydelsesrige europæiske politikere meldte sig ind.
Bogen blev fulgt op af trebindsværket Kampf um Europa, som udkom i årene 1925-1928.

Allerede tidligt havde han skrevet en række artikler, som i 1924 blev udgivet under titlen Praktischer Idealismus.
Heri bringer han den mere filosofiske baggrund for sine ideer, og grundlaget for EU i 1947, der førte til BILDERBERG-GRUPPEN, der blev dannet i 1954 og ROM-TRAKTATEN, der gik ud på: Det Europæiske Økonomiske Fællesskab, EF, der blev indgået den 25. marts 1957.

EF sagde vi JA til i 1972 og Den EUROPÆISK-ARABISKE-DIALOG blev underskrevet den 16. december 1973 i København og den muslimske indvandring blev en realitet, som har foregået i lind strøm til de europæiske lande lige siden med familiesammenføringer en masse.

Hvis muslimerne var rigtige flygtninge, så skulle ingen af dem have dansk statsborgerskab eller dansk pas, så skulle de, ligesom de tyske flygtninge under 2. verdenskrig bo i flygtningebarakker og sendes retur til eget hjemland, når forholdene der tillod det.

Alle er blevet, også de afviste muslimer.

De, der ikke er blevet afvist,  har fået dansk statsborgerskab og dansk pas og rejser i deres ferier til hjemlandet og besøger resten af familien som ikke allerede er i Europa.

Vi er blevet bagrendt siden 1973 fra politisk hold og en folkeafstemning om den muslimske indvandring, er blevet os nægtet, hvilket strider mod vore juridiske, demokratiske rettigheder, da muslimerne på et tidspunkt vil blive flere end os, hvilket er i strid med GRUNDLOVEN og strafbart i henhold til STRAFFELOVEN.

Det er folkeforræderi, der foregår fra politisk hold !

Politikerne lever alle op til KALERGI-BEVÆGELSENs PLAN om EUROPEAN GENOCIDE forfattet i 1924 af førnævnte politiker og  greve Richard von Coudenhove-Kalergi, men Hitlers krig kom imellem, så først efter krigen kunne den INTERNATIONALE  BILDERBERG-GRUPPE gøre alvor af Kalergi-planen og dermed udslettelse af den europæiske befolkning ved den muslimske indvandring, der med tiden ville give en blandingsrace af afrikanske, aisatiske/muslimske og hvide mennesker i Europa.

Globaliseringen gør efter Kalergis mening,  at befolkningerne mister deres historiske rødder, bliver mere impulsive, karakterløse og hemningsløse, hvilket det globale, internationaliserede næringsliv vil have størst glæde af, når befolkningskrydsninger mister deres traditioner og kan påvirkes og flyttes rundt på !

Kalergis første idé var, at samle hele verden under en verdensregering, bestående af et åndeligt aristokrati, der ville give materialisterne nydelse og idealisterne magt, som nok har været en for stor mundfuld for BILDERBERG-GRUPPEN, hvis medlemmer er samtlige tidligere og nuværende USA-præsidenter, Konger, Dronninger, milliardærer,  herunder multimilliardæren George Soros, finansfolk, top-politikere, medier, grundlæggerne af de sociale netværk, TV-topfolk og paven.

Det er svært, at komme den muslimske indvandring til livs, da vi skal forbi BILDERBERG-GRUPPENs medlemmer og deres planlægninger om ødelæggelse af Europa, som ikke rammer dem selv, men kun den europæiske befolkning.

Kirsten Sletbjerg
Kalundborg

Med venlig hilsen
Kirsten Sletbjerg

Mobil nummer: 42 58 00 18
Mailadresse: kirstensletbjerg@gmail.com

Sendt fra min Huawei Mobil

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s