Renaud Camus dømt for at have talte om befolkningsudskiftning – Document

Den franske forfatter Renaud Camus er af en domstol i Auch i den sydfranske regionen Occitanie blevet dømt til to måneders betinget fængsel for taler han har holdt i Colombey-les-Deux-Églises og i Baix, hvor han brugte det forbudte ord “befolkningsudskiftning”.
— Read on www.document.dk/2020/01/19/renaud-camus-doemt-for-at-have-talte-om-befolkningsudskiftning/

⭕️⭕️⭕️🎩⭕️⭕️⭕️🎩

Befolkningsudskiftning må ikke sættes på skrift og tale selvom det står klart for alle, at EU + FN udskifter moderbefolkningen i Europa med denne konsekvens : Hvid mand kommer i mindretal i Nationalstaterne 🔑🧰🔑

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s