forfatningsdomstol | lex.dk – Den Store Danske

Forfatningsdomstol, domstol, hvis sager angår evt. forfatningsstridig, grundlovsstridig, lov eller praksis i den offentlige forvaltning. Visse lande, fx Tyskland, har en egentlig forfatningsdomstol, mens andre lande, fx USA, behandler forfatningsspørgsmål ved den højeste domstol i det almindelige domstolssystem. I Danmark behandles spørgsmål om evt.
— Read on denstoredanske.lex.dk/forfatningsdomstol

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s