Frank Jensen Overborgmester København : Søren Kierkegaard havde en helt anderledes etik.

twitter.com/rathsachvon/status/1317433227842342913

Forførererens Dagbog kunne lægge sig ind i debatten om fravær af både etik og moral.

Psykisk terror og karrierevilkår ved berøring med en ældre mand i det socialdemokratiske politiske hieraki, efterlader andre kvinder diskvalificeret.

Kan kvinder kun komme i topkarriere ved at tillade overordnede mænds gramserier og sexuelle tilnlrmelser eller frække øjne ?

Skal vi antage at kvinder i topstillinger er gået via sengekanten, for at accelere karrieren ?

Filmbranchen, modelbranchen og det politiske karrierespring og erhvervslivet må sørge for at ansættelsesforholdene sker på vilkår som er transparente.

Ubehageligt at dygtige kvinder skal finde sig i insinuationer fra andre grundet mænds dårlige adfærd og magtmisbrug, som nedgører kvinders flid og reelle egnethed til topjob.

Latterligt at Frank Jensen nu skal berette til kredsformand Carlo Søndergaard, som gentager, at han glæder sig til at møde Frank Jensen.

Hvori ligger den glæde ? Føj for et forhør med undertoner af pamperi uden konsekvens for serie sexomaner og karaktermord på kvinder, som siger NEJ til overgreb.

Socialdemokratiet hører hjemme på historiens mødding. Jens Otto Krag bedrog skuespilleren Helle Virkner ustandselig. Svend Auken var ej heller et dydsmønster. Rækken er lang men symptomatisk vejledende for et parti, som tror de ejer Danmark og danskerne.

Søren Kierkegaard ville have taget Mette Frederiksen i skole med en lærebog med karakterer og prøvelser udi disciplin.

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s