Henrik Sass Larsen indstilles som ny bestyrelsesformand i Det Danske Klasselotteri A/S | Det Danske Klasselotteri

Administrerende direktør for DVCA vil blive udpeget som ny bestyrelsesformand for Det Danske Klasselotteri A/S ved en ekstraordinær generalforsamling sidst i oktober måned. Henrik Sass Larsen vil overtage posten efter økonomidirektør og tidligere minister Peter Christensen, der har været Klasselotteriets formand siden 2018. Udpegningen sker i forlængelse af, at Peter Christensen i juni 2020 indtrådte som bestyrelsesformand i Danske Spil A/S.
— Read on via.ritzau.dk/pressemeddelelse/henrik-sass-larsen-indstilles-som-ny-bestyrelsesformand-i-det-danske-klasselotteri-as

Pamperpartiet fortsætter med at berige og promovere egne

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s