Kvinder retter nye anklager om seksuelle krænkelser mod overborgmester Frank Jensen – Politik

Frank Jensen (S) havnede i en mediestorm, da han krænkede flere kvindelige medarbejdere til en julefrokost på Københavns Rådhus i 2011. Nu står to kvinder frem med senere anklager om fysiske krænkelser begået af manden, der er Socialdemokratiets næstformand og Københavns øverste borgmester. Og som blev forfremmet, selv om partiet kendte til den ene af sagerne.
— Read on jyllands-posten.dk/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s