Vi hopper ikke længere, når Mette siger »hop«

Lidt karikeret var budskabet fra weekendens mange pressemøder, at danskerne egentligt helst skulle sidde derhjemme med foldede hænder – uden at se andre mennesker, men samtidig uden at det skal ramme den økonomiske aktivitet alt for meget. Det kan ikke og kommer ikke til at lade sig gøre. Der er ikke noget at sige til, at mange er snotforvirrede over regler og vejledninger.
— Read on www.berlingske.dk/kommentar/vi-hopper-ikke-laengere-naar-mette-siger-hop

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s