Vi hopper ikke længere, når Mette siger »hop«

Lidt karikeret var budskabet fra weekendens mange pressemøder, at danskerne egentligt helst skulle sidde derhjemme med foldede hænder – uden at se andre mennesker, men samtidig uden at det skal ramme den økonomiske aktivitet alt for meget. Det kan ikke og kommer ikke til at lade sig gøre. Der er ikke noget at sige til, at mange er snotforvirrede over regler og vejledninger.
— Read on www.berlingske.dk/kommentar/vi-hopper-ikke-laengere-naar-mette-siger-hop

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s