Storbritannien: med store skridt mod totalitarismen

Man ser næsten dagligt nyhedshistorier om forældre, der ‘udskammes’ af deres nyligt politisk vakte børn, fordi de på de sociale medier har givet udtryk for ‘forkerte’ ‘unwoke’ synspunkter, eller historier om folk, der fyres for noget, som de måske, måske
— Read on da.gatestoneinstitute.org/16838/storbritannien-totalitarismen

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s