De mindre kloge narrer de klogere, som ikke lader naturen gå over optugtelsen : Kultur og Viden bør ikke stække en begavet modstand med de naturgivne midler som mod og retfærdighed. Frihedskæmperne forstod at diskretion var en æressag

www.facebook.com/100002916763672/posts/3619831608124029/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s