Grundlovsbrud i Minkskandalen og en monolog Mette Frederiksen, som afliver erhvervslivet, så de kommer til tiggerstaven med hjælpepakker, som er lig med lån lån lån … Staten nationaliserer vores levevej med verdenskommunismen som stråmand ….

www.facebook.com/groups/frihed2021/permalink/797683944149296/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s