Corona døder færre i Danmark 2020 end i 2018 : Der gøres alt fra politisk side på at skræmme befolkningerne ved at politisere sundheden. 🟪 Raske får en test og vacciner til milliarder udvikles på baggrund af personlige datatyverier uden at informere ejermand til egne data. Pfizer og medicinalindustrien køber / får data for vacciner. Derfor tog statsministeren uden at involvere os andre hovedkulds til Israel med Sebastian Kurz. 🟩 Kurz havde talt med Israel før om dette … allerede i mere end et år. 🟧

twitter.com/printsvonjane/status/1368193864671051778

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s