Analyse: Mette Frederiksen udskriver valg til efteråret – 2.000 ekstra til indvandrere kan blive begrundelsen

Hvad cgiver du til de danske pensionister #MetteMink bedrager med #Grundlovsbrud og ekspropriation af 17 millioner mink. Aflivning af et helt og ganske vist ledt erhverv, men på et ulovligt grundlag. Nu maj 2021 skal de rådne og sundhedsfarlige mink graves op og viderebearbejdes i en brændeovn. Gud fri mig for en dømmekraft fra de ulideligt skråsikre røde med revolutionære som garanter for at klistre til regeringsmagten. Føj for et land Danmark er blevet siden Glistrup advarede i 1973.

Kulturradikalisme Smadrer Danmark

https://piopio.dk/sites/default/files/mette_frederiksen_3_0.jpg

Senest til april 2022 kommer der en rapport fra en granskningskommission vedrørende regeringens – og herunder også Mette Frederiksens – handlinger under minksagen. Det bliver en ubehagelig omgang for statsministeren.

Derfor vil Mette Frederiksen udskrive folketingsvalg, så fremgangen i meningsmålingerne kan omsættes til konkret mandatgevinst, inden vælgerne får kendskab til rapporten.

Valget kommer sandsynligvis til efteråret. Der skal imidlertid bruges en passende undskyldning for at udskrive valget i utide. Det kunne meget vel være diskussionen om højere ydelser til indvandrere, der til den tid bruges som begrundelse.

2.000 kroner skattefrit til indvandrere

Gældende fra 1. januar 2020 hævede regeringen og resten af rød blok ydelserne med 2.000 kroner skattefrit for børnefamilier, hvor forældrene var på overførselsindkomst. 89 procent af de forhøjede ydelser gik til ikke-vestlige indvandrere.

Det var endda kun et midlertidigt tilskud, for en ydelseskommission skulle herefter se på, hvordan ydelserne kunne hæves endnu mere.

Nu udtaler beskæftigelsesminister Peter…

View original post 111 more words

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s