Medierne går amok over Mette Frederiksens såkaldt hårde udlændingepolitik: Der er kommet 12.000 ekstra indvandrere

MetteMink snyder som en slambert om indvandring som fortsætter. STOZp vælgerflugt fra DF da MetteMink er fyldt med løgn 🤡🦍📣

Kulturradikalisme Smadrer Danmark

mf

I fredagens udgave af »Besserwisserne« på TV 2 News var fire politiske kommentatorer rørende enige om, at Mette Frederiksen er i gang med et stort fupnummer. Hendes planer om et dansk asylcenter i Rwanda vil aldrig blive en realitet. Det er udelukkende beregnet på at snyde vælgerne.

Desværre er der ikke ret mange, der har set den udsendelse. I langt de fleste reportager om dansk udlændingepolitik bliver det påstået, at Mette Frederiksen fører en umenneskelig hård politik på området. Medierne går amok i beskrivelserne af forholdene i Rwanda, som om asylaftalen allerede er indgået.

Stribevis af eksperter bliver interviewet om den hårde danske udlændingepolitik, men der bliver aldrig nævnt nogle konkrete tal. Det er der en god grund til.

Tallene er nemlig i vækst. Siden Mette Frederiksen blev statsminister, er antallet af ikke-vestlige steget med over 12.000 personer. Det er den politik, som medierne betegner som stærkt højreorienteret og direkte…

View original post 13 more words

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s