Medierne går amok over Mette Frederiksens såkaldt hårde udlændingepolitik: Der er kommet 12.000 ekstra indvandrere

MetteMink snyder som en slambert om indvandring som fortsætter. STOZp vælgerflugt fra DF da MetteMink er fyldt med løgn 🤡🦍📣

Kulturradikalisme Smadrer Danmark

mf

I fredagens udgave af »Besserwisserne« på TV 2 News var fire politiske kommentatorer rørende enige om, at Mette Frederiksen er i gang med et stort fupnummer. Hendes planer om et dansk asylcenter i Rwanda vil aldrig blive en realitet. Det er udelukkende beregnet på at snyde vælgerne.

Desværre er der ikke ret mange, der har set den udsendelse. I langt de fleste reportager om dansk udlændingepolitik bliver det påstået, at Mette Frederiksen fører en umenneskelig hård politik på området. Medierne går amok i beskrivelserne af forholdene i Rwanda, som om asylaftalen allerede er indgået.

Stribevis af eksperter bliver interviewet om den hårde danske udlændingepolitik, men der bliver aldrig nævnt nogle konkrete tal. Det er der en god grund til.

Tallene er nemlig i vækst. Siden Mette Frederiksen blev statsminister, er antallet af ikke-vestlige steget med over 12.000 personer. Det er den politik, som medierne betegner som stærkt højreorienteret og direkte…

View original post 13 more words

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s