En kritisk medlæsning af Nordisk socialisme – Arbejderen

Pelle Dragsted forventer en modlæsning og forkastelse fra højre- og venstrefløj. Allan Vokstrup har valgt en tredje vej: en kritisk medlæsning.
— Read on arbejderen.dk/kultur/en-kritisk-medlaesning-af-nordisk-socialisme/

Enhedslistens tankemand finder stadig socialismesom et godt afsæt for menneskeheden. At lade KLIMA blive igangsætter til en opfriskning af det uædle tyveri af det frie mennesjes ret til eget liv og produktiin, er et vanhelligt mål, for enhver med det marxistiske ideal.

Vi har set Sovjet.

Vi ser stadig Rusland med et skævt øje med Putin og hans provokationer pakket ind i velour. Arktis og Rusland viser tænder til endnu en bid af både havbund og spilleregler.

USA med Trump har mmere ret end uret i forhold til ejerskab og udvikling og ikke mindst baseret på slægtens egne midler til bevarelse af frihed og livsopfyldelse uden tvang og en fordelingspolitik, som synes at alt tilhører alle, selvom de få yder mest og alligevel skaber et dynamisk samarbejde

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s