Pernille Vermund beskylder Mette Frederiksen for forræderi: Hun falder danskerne i ryggen ved at hente IS-terrorister til Danmark – Kulturradikalisme Smadrer Danmark

Trods gentagne løfter om det modsatte vil Mette Frederiksen nu hente tre mødre og deres i alt 14 børn fra Syrien til Danmark. De har alle tilknytning til Islamisk Stat. Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, kommenterer det på Facebook: Nu henter Mette Frederiksen IS-terroristerne til Danmark. Forræderi. https://www.facebook.com/PernilleVermundNB/posts/494429212009243?__cft__%5B0%5D=AZU-KlqbTl6K45oGb4dCGq3Di000JjS6r-pn4gNj9W9RUx_QO9szVho-8BuWak94jqNBNjYFKFYEF1c9eBjKPm-C09U_NCuFIWoeL7m2WZ3nwPStHe2qHk325QJa1z0H_LD3_zQb67d-f0yf-EmmlxHPUe12_Uv-zl7byYZMWRE9JstK3R0JhIdx8PuzR-FnSVQ&__tn__=%2CO%2CP-R
— Read on ksdha.wordpress.com/2021/05/18/pernille-vermund-beskylder-mette-frederiksen-for-forraederi-hun-falder-danskerne-i-ryggen-ved-at-hente-is-terrorister-til-danmark/

Føj for en klam løgnagtig statsminister 📌🦠🔏

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s