Dødsfald efter vaccine med Pfizer udløser skjult og forvirret dagsorden omkring obduktion og forklaringer fra Politi og Sundhedsmyndigheder : Rask kvinde på 41 skriver om mavesmerter efter vaccinen til sin søster …

twitter.com/malou43295837/status/1400313663832137735

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s