Fauci talte Trump stik imod : Nu er han afsløret som en løgner i mange mange mails … Han burde fængsles og anklages for selvtægt til eget bedste. Bog får han nu ikke gevinst fra. På tide at løgnene fra corona big business afsløres og straffes. Sygt som den socialdemokratiske race har hjulpet sig selv ved løgn.

twitter.com/printsvonjane/status/1403760612103053316

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s