Sverige er et døende land med politiske forbrydelser, som spærrer for et sundt land i en sund krop. Utilstedeligt at få magtsyge politikere har fået retten til at slå Sverige ihjel uden at inddrage det eneste parti, som vil give landet en blodtransfusion. Disse vælgere og politikere har blod på hænderne og burde straffes.

twitter.com/hvadvilman/status/1410852693715951620

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s