Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage

Digtets førstelinje er navnet på den bog, Naja Maie Aidt udgav efter sin søns død i 2015, men egentlig er digtet skrevet allerede i 2008. Det handler om døden; om sorgen, kærligheden og betydningen af at give tilbage af det, man fik fra den afdøde. Janne Mark har komponeret melodien, der – ligesom teksten – har noget meditativt og insisterende over sig.
— Read on hojskolesangbogen.dk/om-sangbogen/historier-om-sangene/h-i/har-doeden-taget-noget-fra-dig-saa-giv-det-tilbage

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s