Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage

Digtets førstelinje er navnet på den bog, Naja Maie Aidt udgav efter sin søns død i 2015, men egentlig er digtet skrevet allerede i 2008. Det handler om døden; om sorgen, kærligheden og betydningen af at give tilbage af det, man fik fra den afdøde. Janne Mark har komponeret melodien, der – ligesom teksten – har noget meditativt og insisterende over sig.
— Read on hojskolesangbogen.dk/om-sangbogen/historier-om-sangene/h-i/har-doeden-taget-noget-fra-dig-saa-giv-det-tilbage

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s