Krigsromantikken blegner og spreder flere hagl og løgn end noget som helst opbyggeligt. Totale vanvid at rende i hælene på en idioti fra 9 / 11 hvor tårnene i New York sank i grus. Vestlig kultur forsvares ikke ved indvandring og ligestilling af islam med kristen humanisme og demokrati. Et vrængbillede af sentimentalitet har kostet Europa både liv og selvrespekt med et hav af politiske forbrydelser. Covid 19 vil udløse samme fældende dom om misbrug og foragt for den sunde fornuft. Spild af liv og milliarder.

twitter.com/printsvonjane/status/1427525949214666765

Stem disse vanvittige politikere og organisationer på porten ved alle valg. De er blottet for ægte demokrati og vil alligevel belære andre kulturer om det svundne paradis.

FN er i majoritet besat af arabere, medens hvide noble mænd og kvinder skal bukke og neje.

EU er en byld i Europa.

Et diktatur som under covid19 også har afsløret sig som både uværdigt, udemokratisk og bærere af et overgreb overfor den personlige frihed og valg.

Vaccinationer og de løgnagtige Drosten tests er en himmelråbende iscenesat parodi.

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s