EU + FN : Islaminficeret pest og kolera er civilisationens undergang. Absurd at Afrika og Islams lande med masser af testikel uden tekstil skal forsørges af et mindretal som er arbejdsomt og veluddannet. De lande ligger som de har redt

twitter.com/kirstensletbjer/status/1455177242557001731

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s