EU + FN : Islaminficeret pest og kolera er civilisationens undergang. Absurd at Afrika og Islams lande med masser af testikel uden tekstil skal forsørges af et mindretal som er arbejdsomt og veluddannet. De lande ligger som de har redt

twitter.com/kirstensletbjer/status/1455177242557001731

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s