Gesundheitpass igen …og spærretid for udgang i proces i EU : Forbrydere i politik går igen fra WWII Hitler metoder overfor jøderne … de uaccepterede … Nu ser vi apartheid i Europa med tvangsvacinering imod lægeløftet … Videnskabsfolk og læger protesterer …

www.facebook.com/1616246098/posts/10223357168590217/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s