Gesundheitpass igen …og spærretid for udgang i proces i EU : Forbrydere i politik går igen fra WWII Hitler metoder overfor jøderne … de uaccepterede … Nu ser vi apartheid i Europa med tvangsvacinering imod lægeløftet … Videnskabsfolk og læger protesterer …

www.facebook.com/1616246098/posts/10223357168590217/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s