Danske læger: Højt smittetal er ligegyldigt

I en kronik i Nordjyske advarer to danske læger mod en uberettiget angst for virus. Efter deres vurdering er den skabt på baggrund af mangel på viden og misinformation samt et ensidigt fokus på vacciner som eneste middel mod coronavirus.
— Read on www.dagens.dk/indland/danske-laeger-hoejt-smittetal-er-ligegyldig

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s