Smukke boliger og byer 🌷🌳 kommer ikke af sig selv. Enhver boligejer som vedligeholder og forskønner for egne allerede beskattede penge, skal ikke straffes ved boligskat, pakket ind i retfærdighed. Uden skønhed 🌷🌳🌳 i byerne og villakvartererne ville Danmark blive til slum 🪣 uden turisme og sundhed. Stop tyveri fra boligejerne. Det lugter af marxisme og misundelse.

twitter.com/printsvonjane/status/1463505344907431941

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s