Definitivt NEJ til tvangsvaccinering ‼️

Friheden til at værne om egen sundhed og krop er grundlæggende i et oplyst demokrati. Horribelt at der i EU er toner som går i denne forbryderiske retning.

Danmark og Norden har i generationer haft berømmede frihedsgrader med et personligt ansvar i livet, både privat og i arbejdslivet. Tak til både dagens Noa Redington og Birthe Rønn Hornbech som tydeligt i afsky tager afstand til tvang.

Tyskland med Merkels sørgelige efterfølger Scholz vil nu tvangsindføre ligesom i Grækenland hvor der gives bøder som pression imod nægtere. Det er en forbryderisk løbebane, som aldrig burde lanceres.

Berufsverbot kendes fra Hitlers NAZI Tyskland under propagandaminister Goebbles overfor jøderne. Vi har historiebøger med Krystalnatten som ikke var en skål i glas, men brutale ødelæggelser og overfald. Jødestjerne og Gesundheitspass obligatorisk er en så nedrig politisk forbrydelse, at det er dybt bekymrende, at det nu er på tale.

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s