Definitivt NEJ til tvangsvaccinering ‼️

Friheden til at værne om egen sundhed og krop er grundlæggende i et oplyst demokrati. Horribelt at der i EU er toner som går i denne forbryderiske retning.

Danmark og Norden har i generationer haft berømmede frihedsgrader med et personligt ansvar i livet, både privat og i arbejdslivet. Tak til både dagens Noa Redington og Birthe Rønn Hornbech som tydeligt i afsky tager afstand til tvang.

Tyskland med Merkels sørgelige efterfølger Scholz vil nu tvangsindføre ligesom i Grækenland hvor der gives bøder som pression imod nægtere. Det er en forbryderisk løbebane, som aldrig burde lanceres.

Berufsverbot kendes fra Hitlers NAZI Tyskland under propagandaminister Goebbles overfor jøderne. Vi har historiebøger med Krystalnatten som ikke var en skål i glas, men brutale ødelæggelser og overfald. Jødestjerne og Gesundheitspass obligatorisk er en så nedrig politisk forbrydelse, at det er dybt bekymrende, at det nu er på tale.

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s