Michael Dyrby bryder tavsheden: Jeg har krænket, jeg har været magtfuldkommen, jeg har haft upassende forhold

Efter otte dages tavshed giver Michael Dyrby, ansvarshavende chefredaktør på B.T., nu sit første interview om sin tid på TV 2, der er blevet udstillet i en omtalt dokumentar sidste uge. Han erkender at have gjort sig skyldig i sexisme, dårlig dømmekraft, været magtfuldkommen og haft upassende forhold til ansatte på tv-stationen. Jeg undskylder overfor de kvinder, der har skullet gennem så meget, siger chefredaktøren i dag.
— Read on www.berlingske.dk/aok/michael-dyrby-bryder-tavsheden-jeg-har-kraenket-jeg-har-vaeret-magtfuldkommen

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s