Afhør Enhedslisten, som krævede aflivning af minkene. Kontrol og viljen til centralisering af magten, er udtalt af Mette Frederiksen. Magt til statsministeriet og kontrol understreges af SMS og Bogen som portrætterer statsministeren. Kommisionen har naturligvis blik for dette og har gransket i udtrykkene.

www.facebook.com/1616246098/posts/10223486336699339/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s