Hvide fattige familier i Danmark tolererer jeg ikke.. For ringe, at der fråses med skatteborgernes penge, indtil de fattige ender i #druk på bænken. FOND og FINANSLOV til disse danske hvide perler : De skal have skolegang på Herlufsholm og klædes på med maner og en bolig. TÆNK hvad SletteMette har misbrugt corona … De børn skal hjælpes nu … Stem fattigMette på porten. Hun aner ikke hvorledes oprejsning finder sted i familien og i hverdagen. Arne er allerede for gammel. 🌲🌲❤️🥂❤️🌲🌲🎅🏻

twitter.com/rathsachvon/status/1470050511453925393

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s