FN fejlhåndteres bevidst af de forræderiske danske politikere : Indvandring siden 1973 var menneskehandel med olie… muslimer først… Saudi og islams overskudsbefolkning skulke forsørges af Vesten.. Europa … Norden

www.facebook.com/100003713796518/posts/2447845805349189/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s