FN fejlhåndteres bevidst af de forræderiske danske politikere : Indvandring siden 1973 var menneskehandel med olie… muslimer først… Saudi og islams overskudsbefolkning skulke forsørges af Vesten.. Europa … Norden

www.facebook.com/100003713796518/posts/2447845805349189/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s