Pia Kjærsgaard fortjener opbakning fra DF vælgere, som så at Thulesen tog fejl. 21.12.21 har DF talt flot til støtte for Inger Støjberg. Tak… Giv DF tilbage hvad de andre har taget fra dem ( slette Mette dur ikke… indvandringen er øget under

twitter.com/printsvonjane/status/1473338743239102470

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s