Gå af Mette Frederiksen og tag dine videnskabsfolk med krukkede manerer med dig. Du er skyldig i et bedrageri imod eget folk. Grundlovsbrud og løgn. Allan Randrup Thomsen sagde sandheden om vacciner og smitte 27.12.21 på TV … I er forrædere og har brugt milliarder på et forløjet projekt baseret på usande ord

www.facebook.com/1616246098/posts/10223580569455099/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

One thought on “Gå af Mette Frederiksen og tag dine videnskabsfolk med krukkede manerer med dig. Du er skyldig i et bedrageri imod eget folk. Grundlovsbrud og løgn. Allan Randrup Thomsen sagde sandheden om vacciner og smitte 27.12.21 på TV … I er forrædere og har brugt milliarder på et forløjet projekt baseret på usande ord”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s