Vaccinerne er til grin : Flokimmunitet fra naturlig immunitet er langt bedre. Vaccinerne beskytter ikke mod smitte. Der gives ældre som kommer nemt videre uden vaccine, medens yngre vaccinerede er småsyge … Skolebørnene har opnået tilstrækkelig immunitet, så det giver ikke mening at holde dem fri for skolegang. Lars Boye Mathiesen Nye Borgerlige har helt ret. Hysteriet og det skæve billede ved smittetal er skræmmekampagne for fortsat at stikke videre …

www.facebook.com/100046694662322/posts/460256598874158/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s