Shame on Austria : Danske politikere er tavse og samtykker i det skjulte ser det ud til… Det er såvel NB Mathiesen og Pape, Ellemann, DF og radikale med hele det røde revolutionære korps fra SF og Enhedslisten med de Grønne sorte hylstre

twitter.com/mmontclairre/status/1480801463261667331

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s