Anne Sophia Hermansen: Bliv vaccineret eller bliv væk. Jeg er træt af at høre på vaccineskeptikeres uoplyste pølsesnak

Kan man kræve af medarbejdere, at de er vaccineret imod corona? Så ubetinget ja. Det er kun sund fornuft at bede folk om at tage hensyn til andre i et arbejdsfællesskab, og hvis ikke de evner det – så ses vi på Zoom.
— Read on www.berlingske.dk/aok/anne-sophia-hermansen-bliv-vaccineret-eller-bliv-vaek-jeg-er-traet-af-at-hoere

Pinligt at læse skråsikre ASH sprogligt køre i cirkler om det selvgode menneske, som tror sig berettiget og kompetent til at nedgøre og diskriminere andre menneskers frie sunde valg, at fravælge en ikke tilstrækkeligt godkendt mRNA vaccine eller gift.

Uanstændigt at antage vaccineskeptikere som vaccinenægtere generelt. Så stop sammenligninger med de mennesker som er vaccinenægtere og skeptikere overfor mRNA.

ASH bruger mange ord som hønsestrik og moderkage krydret med nonsens. Som Berlingske ansat bør ASH ikke være nedladende og diskriminerende overfor mennesker som siger nej til Medicinalbranchens løgne om bivirkninger registreret flere steder.

Der gives ikke adgang for andre forskere. End ikke forskere som har opfundet mRNA teknikken Robert Malone mfl som kan ses rundt omkring og som 23. januar tager rundt videre fra Washington i march mod Pharmamafiaen.

Hvad bilder ASH sig egentlig ind ?

Hvem tror hun at hun er ?

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s