Anne Sophia Hermansen: Bliv vaccineret eller bliv væk. Jeg er træt af at høre på vaccineskeptikeres uoplyste pølsesnak

Kan man kræve af medarbejdere, at de er vaccineret imod corona? Så ubetinget ja. Det er kun sund fornuft at bede folk om at tage hensyn til andre i et arbejdsfællesskab, og hvis ikke de evner det – så ses vi på Zoom.
— Read on www.berlingske.dk/aok/anne-sophia-hermansen-bliv-vaccineret-eller-bliv-vaek-jeg-er-traet-af-at-hoere

Pinligt at læse skråsikre ASH sprogligt køre i cirkler om det selvgode menneske, som tror sig berettiget og kompetent til at nedgøre og diskriminere andre menneskers frie sunde valg, at fravælge en ikke tilstrækkeligt godkendt mRNA vaccine eller gift.

Uanstændigt at antage vaccineskeptikere som vaccinenægtere generelt. Så stop sammenligninger med de mennesker som er vaccinenægtere og skeptikere overfor mRNA.

ASH bruger mange ord som hønsestrik og moderkage krydret med nonsens. Som Berlingske ansat bør ASH ikke være nedladende og diskriminerende overfor mennesker som siger nej til Medicinalbranchens løgne om bivirkninger registreret flere steder.

Der gives ikke adgang for andre forskere. End ikke forskere som har opfundet mRNA teknikken Robert Malone mfl som kan ses rundt omkring og som 23. januar tager rundt videre fra Washington i march mod Pharmamafiaen.

Hvad bilder ASH sig egentlig ind ?

Hvem tror hun at hun er ?

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s