Korporationsloven og de syge menneskeretslove i civiliserede lande, som EU spaderne bærer frem til lande uden de smerter.. Så Danmark stop den lov, som sætter dansk lov og Højesteret ud af kraft. Den 1992 lov er helt ude i hampen og diskriminerende etniske danskeres førsteret til liv og tryghed uden asyl og kriminelle på velfærdsrejse i danskernes pung.

www.korporation-stans.ch/__/frontend/handler/document/42/130/NG 181.1 Korporationsgesetz.pdf

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s