Korporationsloven og de syge menneskeretslove i civiliserede lande, som EU spaderne bærer frem til lande uden de smerter.. Så Danmark stop den lov, som sætter dansk lov og Højesteret ud af kraft. Den 1992 lov er helt ude i hampen og diskriminerende etniske danskeres førsteret til liv og tryghed uden asyl og kriminelle på velfærdsrejse i danskernes pung.

www.korporation-stans.ch/__/frontend/handler/document/42/130/NG 181.1 Korporationsgesetz.pdf

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s