Hjemløse skal hjælpes i egne lande først. Absurd at europæiske lande med massiv indvandring ikke først forsørger egne borgere. At yde bistand til befolkninger i korrupte lande er endnu et tegn på politisk inkompetence og misbrug af de skatteydere, som har førsteret i eget land, til at blive selvhjulpne med bolig og arbejdspladser. Corona har øget fattigdom og hjemløshed globalt grundet primitive politiske restriktioner og kynisme, som også er gået ud over børnenes trivsel i Europa, med flere diagnoser med mismod, angst og andre symptomer på tabt nærhed. Det kunne have været gjort bedre og billigere. Det kræver, at vælgerne tænker selv fremfor at lade sig dirigere rundt med som kvæg. Udskift de syge politikere, som også i Danmark er i en WEF / Klaus Schwab kæde af løgn og karriere for andres penge. Ikke kun et problem i Ulandene med korruption og inkompetence, det er også blevet et voldsomt påtrængende problem i EU.

twitter.com/kirstensletbjer/status/1492935497060081667

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s