Putins skraldespand er også i Danmark stadig tom. De røde partier incl radikale og store dele af socialdemokratiet er ikke demokratiske af sindelag. Corona tyranniet i to år gik forud for forståelsen af Putins autoritære magtfuldkommenhed, som Mette Frederiksen bruger med Barbara Bertelsen

twitter.com/printsvonjane/status/1499779539031007242

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s