Forræderi mod Danmark har mange faser 2022 ses flere brikker som samler puslespillets billede : Rød politik og medløberne i blåt og lilla nu i grønne hoser og jakker som liget i radikale i både EU og hjemme som de typer vi så under WWII 🔥

twitter.com/hettingclaus/status/1496441615862452227

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s