JØDISK DOMINERET USA ER FÆRDIG — ÆDT OP INDEFRA. KUN DE DEMORALISEREDE VESTEUROPÆISKE MASSER ER VILDFARNE OG INSTINKTFORKRØBLEDE NOK TIL AT SLUGE DEN…

JØDISK DOMINERET USA ER FÆRDIG — ÆDT OP INDEFRA. KUN DE DEMORALISEREDE VESTEUROPÆISKE MASSER ER VILDFARNE OG INSTINKTFORKRØBLEDE NOK TIL AT SLUGE DEN…

https://hammersmeden.wordpress.com/2022/03/09/jodisk-domineret-usa-er-faerdig-aedt-op-indefra-kun-de-demoraliserede-vesteuropaeiske-masser-er-vildfarne-og-instinktforkroblede-nok-til-at-sluge-den-politiserede-hollywood-agit-propusa-under-jodis/
— Read on hammersmeden.wordpress.com/2022/03/09/jodisk-domineret-usa-er-faerdig-aedt-op-indefra-kun-de-demoraliserede-vesteuropaeiske-masser-er-vildfarne-og-instinktforkroblede-nok-til-at-sluge-den-politiserede-hollywood-agit-propusa-under-jodis/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s