Gaderne skal fyldes med modstand : Stop EUHÆR 1. juni 2022 🇩🇰 og mere på vej med QR koder integreret til adgang vores Bank – penge og hæveautomater, som udskiftes, som på vej i Belgien : QR og vacciner eller total ufrihed 🟫🟫

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s