Samlingsregering nu i Danmark : En verdenskrig lurer et missilkast væk fra Polen. Danmark skal ikke ledes af umodne røde grønskollinger, som intet forstår. De røde er som sand i Sahara… spredte sandbunker uden retning.

twitter.com/printsvonjane/status/1504858085147353088

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s