Valgnederlag lurer 1. juni 2022 om EUHÆR : 🇩🇰Forsvarsakademiet har samme holdning til Nej fra Peter Viggo Jakobsen 🇩🇰: Putin havde 300.000 mand i Ukraine … uden værdi … EU ævler om indsatshær på 5000 soldater til Afrika … hvad rager det os … ?

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s