Danmarks Grundlov er hellig… alligevel krænkes den af både EU, ateister og vores egne politikere. Derfor skal de udskiftes inden Danmark bliver som en bananrepublik. Vores Kirkehøjheder og Domstolene lader stå til. En omkalfatring af landet skal iværksættes. Krigen i Ukraine har sat et moralsk og etisk existentielt samfundsvæsentligt problem i højsædet. Alligevel ties der i kynisme og dumhed.

twitter.com/gunberg/status/1506466559639932929

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s