Danmarks Grundlov er hellig… alligevel krænkes den af både EU, ateister og vores egne politikere. Derfor skal de udskiftes inden Danmark bliver som en bananrepublik. Vores Kirkehøjheder og Domstolene lader stå til. En omkalfatring af landet skal iværksættes. Krigen i Ukraine har sat et moralsk og etisk existentielt samfundsvæsentligt problem i højsædet. Alligevel ties der i kynisme og dumhed.

twitter.com/gunberg/status/1506466559639932929

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s