Trolde i dit feed – russisk desinformation

Denne publikation om Russisk Desinformation og fake news er lavet af DIIS Dansk Institut for Internationale Studier.” Trolde i dit feed” kan bruges til undervisning og sætter cybersikkerhed på dagsordenen for unge i Danmark, ved at styrke deres kritiske tilgang til brug af sociale medier og deres forståelse for sociale mediers evne til at påvirke og manipulere nyheder og handlinger i vores hverdag.
— Read on www.diis.dk/trolde-i-dit-feed

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s