Trolde i dit feed – russisk desinformation

Denne publikation om Russisk Desinformation og fake news er lavet af DIIS Dansk Institut for Internationale Studier.” Trolde i dit feed” kan bruges til undervisning og sætter cybersikkerhed på dagsordenen for unge i Danmark, ved at styrke deres kritiske tilgang til brug af sociale medier og deres forståelse for sociale mediers evne til at påvirke og manipulere nyheder og handlinger i vores hverdag.
— Read on www.diis.dk/trolde-i-dit-feed

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s