Løgneren som blev statsminister og fortsatte løgne med WHO og en voldsom ikke anbefalet restriktiv omgang med covid19 influenza … som ikke har givet overdødelighed. Få hende og hendes røde slæng afsat.

www.facebook.com/1288716137/posts/10221489310164007/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s