Løgnekultur overalt : EU menageriet, Politikere og 🦠🦠Sundhedsmyndighederne, Medierne, Organisationerne, Politi og Dommere … osv … 🟫 Putins russerløgne er ikke alene … Føj for et snasket og fusket samfund af myndigheder .. 🇩🇰 Danmark er ikke bedre … Hvornår får vi opgør med de untermenschen på poster de ikke skal besidde ? Demokratiet er opbygget med løgn på løgn og fortielser. ⬛️ Kommunisterne lever af løgn … Igår slette 🟫MetteMink… idag Tibet osv osv og klasseværelser så ringe, at skolestuerne giver sløvhed … Ukranie ikke undtaget. Føj for en samfundsomkalfatring vi har brug for. Lad os vælte Folketinget med et NEJ til EUHÆR 1. juni 2022 🟫

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s