Fejge politikere i Europa ser passivt til, at analfabeter og fremmede velfærdsturistter smadrer vores civilisation, som vores forfædre har slidt for. Bogen Reset … The Great Reset by Klaus Schwab WEF, ønsker at udslette både de ældre adelsfamilier incl det vidende borgerskab og Europas Nationalstater, for selv at møve sig ind med bolsjevismens og NAZI ‘s infame inhumane diktatur på listesko, indtil borgerne i et såkaldt demokrati er udsultet med høje skatter og leveomkostnninger. Hitlers planer er i proces med EU.

denkorteavis.dk/2022/chef/

Udgivet af

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s