Fejge politikere i Europa ser passivt til, at analfabeter og fremmede velfærdsturistter smadrer vores civilisation, som vores forfædre har slidt for. Bogen Reset … The Great Reset by Klaus Schwab WEF, ønsker at udslette både de ældre adelsfamilier incl det vidende borgerskab og Europas Nationalstater, for selv at møve sig ind med bolsjevismens og NAZI ‘s infame inhumane diktatur på listesko, indtil borgerne i et såkaldt demokrati er udsultet med høje skatter og leveomkostnninger. Hitlers planer er i proces med EU.

denkorteavis.dk/2022/chef/

Published by

JANESDANMARK

Designer based on Stencils Danish Seven Gothic Waves. Handpainted Wallpaper & Color D e c o r : Interior Design : RRindretning med Erindring Stencils SALE to professionals in Architecture D e s i g n for Textiles Fabrics Glass Metal and surfaces

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s